De structuur voor vismallen

Fishing Jigs Picture

De kop van de vismal heeft een andere kleur en vorm. De meest populaire gebruikte vorm van vismal is de ronde kop, terwijl de andere vormen zoals een kop in de vorm van een tuimelaar, een kop in de vorm van een voetbal en een kop in de vorm van een kogel enzovoort, ook veel worden gebruikt. Natuurlijk zal een andere kleur resulteren in een andere functie. De ronde of de kegelvormige vismallen hebben bijvoorbeeld onkruidbescherming en kunnen effectiever zijn in water met een dikke bedekking in vergelijking met andere vissende jigkoppen en de kogelvormige kop heeft een goed penetrerend vermogen.

Het lichaam
Het lichaam wordt ook een trailer genoemd die aan de vismal is toegevoegd om de mallen levendiger te maken.
Het is bekend dat er op de basvismal een varkenszwoerdtrailer is bevestigd om extra aantrekkingskracht te creëren. Gewoonlijk is de zwoerdkar in een vorm gesneden zoals een kikker die varkenskikker wordt genoemd. En u kunt kiezen uit verschillende aanhangers, afhankelijk van de vissen die u wilt vissen en het weer dat u vist, wat meer is, hangt bovendien af ​​van de gebruikte vismallen, donker of licht. De volgende regels laten het u duidelijk zien.

Lichte vismal gebruikt lichte trailer terwijl de donkere vismal vraagt ​​om een ​​donkere trailer. Als je een donkerblauwe mal hebt, kan een zwarte trailer een geschikte keuze zijn.

En lichte kleuren zijn goed voor zonnige dagen en donkere kleuren zijn het beste voor bewolkte dagen of 's nachts. De combinaties van een bijzonder heldere of ongewone kleur met een donkere zullen echter ook goed werken op heldere dagen. In sterk zonlicht is het een goede conditie voor de sprankeling van de vismal, waardoor je meer vis krijgt omdat elke visser minder kleur prefereert.

Hoewel een factor naast wolken ook van invloed is op het uitkiezen van een kleur voor uw vismal, is dit het water waarin u vist. Een heldere vismal zou bijvoorbeeld een goede modderige waterkeuze zijn, zelfs op een bewolkte dag. De onderstaande tabel is een basiskleurengids voor de trailer van de vismal.

  Helder water Vuil water
Zondag dag Mylar-kleuren Bruin-oranje
Zwartblauw terwijl zilver
Zwart-chartreuse Zwart-rood
Zwart-oranje Zwart-blauw
Bewolkte dag Zwart-blauw Zwart-paars
Bruin-oranje Bruin-chartreuse
Bruinkoper Zwartgroen
Zwart-chartreuse Zwart-oranje
Chartreuse Glow-in-the-dark-kleuren

Trouwens, als u meer beten wilt krijgen, gebruik dan een kleinere trailer in plaats van een grotere. Het lijkt erop dat grotere vissen van grote aanhangwagens houden, maar het experiment leert ons dat dit niet het geval is, een winkelcentrumtrailer kan ook grote vissen vangen.

Soms zal het lokale gedrag de vissers overstuur maken, maar houd u gewoon aan de combinatie zodat u niet in de war raakt.